VALVE INDUSTRIALE

Producem si comercializam diferite tipuri de valve industriale dedicate proceselor tehnologice din sectorul industrial.
La comanda, realizam serii limitate pentru proiecte speciale. 

VALVE INDUSTRIALE


Fabrica noastra produce si comercializeaza diferite tipuri de valve industriale, (standardizate sau speciale) pentru multiple aplicatii din sectorul industrial. Tipurile de valve produse in fabrica noastra sunt descrise mai jos.

VALVE GHILOTINA

Multimetal Technology proiecteaza si produce vane ghilotina sau sibere din otel inox sau PE 1000 in functie de modul de utilizare. Produsele realizate de noi, ofera un control exact in ceea ce priveste transportul de material granular si pulverulent din cadrul oricarui proces tehnologic. Vana ghilotina poate fi controlata manual, pneumatic sau electric. Le producem din 250mm in 250mm in functie de debitul necesar tipului de material. Valva ghilotina mai este denumita Sibar sau Vana ghilotina.

Producem valve ghilotina standardizate sau speciale. 

Mobirise

STANDARDIZATE

Valvele ghilotina standardizate sunt realizate din inox sau otel.
Sistemul de adaptare pentru acest tip de vana este clasic insa la cerere, va putem oferi orice tipar de flansa pentru conexiunea in fluxul tehnologic. Inchiderea vanei se poate realiza pe drept sau rotund.
In functie de aplicatie si tipul de material utilizat, valva ghilotina sau siberul poate fi reglat direct de operator.
Acest produs poate fi livrat catre beneficiar in mod neechipat sau cu piston pneumatic instalat sau motor electric de actionare.

Mobirise

SPECIALE

Producem la comanda, valve ghilotina speciale, in functie de sectorul industrial si cerintele fiecarui client. In producerea acestora, utilizam materiale si componente agreate si certificate. Echiparea acestui tip de vana ghilotina poate fi in mod electric, pneumatic sau manual.
Producem vane cu actionare pe verticala sau orizontala si realizam automatizarea integrala si controlul acesteia prin senzori. Pentru o eficienta mai mare pot exista chiar si doua actionari, stanga-dreapta reusind astfel sa marim capacitatea productiva.

AVANTAJELE PRODUSELOR NOASTRE

Produse adaptate pentru orice tip de utilaj 

Produse de calitate, productie cu materiale certificate 

Produse standardizate dar si cu dimensiuni si caracteristici atipice ( ex: vane patrate, dreptunghiulare sau ovale)

Produse speciale, create la comanda pentru cresterea capacitatii productive 

Linie de productie dedicata, termen rapid de executie si livrare

Sisteme de adaptare a flanselor de conexiune, mod de implementare rapid in fluxul tehnologic

VALVE ROTATIVE

Producem valve rotative din componente standardizate, din otel normal sau inox, pe diferite dimensiuni in functie de aplicatia fiecarui client in parte.
Produsele noastre au o durata lunga de utilizare iar modul de acces al operatorului se face in conditii de siguranta.
Mentenanta este scazuta si fiabilitatea lor este foarte buna cand sunt produse dedicat pentru procesul tehnologic adecvat. 

Producem valve rotative gravitationale si motorizate.

Valva rotativa

GRAVITATIONALE

Acest tip de valve se folosesc in special la transferul de marfuri vrac sau transportul penumatic al produselor. Aceasta solutie este foarte eficace pentru produsele pulverulente. Alimentarea produsului granular se face de la 3 litri/rotatie pana la 70 litri/rotatie.
Modul de amplasare este standardizat pentru fiecare valva in parte insa va putem oferi sisteme de adaptare a flanselor de conexiune.

Mobirise

MOTORIZATE

Producem valve rotative motorizate pentru orice domeniu industrial si pentru aproape toate tipurie de materiale. Alegerea dimensiunilor si capacitatilor de lucru se face dupa o discutie cu beneficiarul in functie de proiectul acestuia. Valvele rotative motorizate pot fi automatizate in procesul tehnologic sau manuale. Chiar si la cele manuale recomandam utilizarea unui convertizor de frecventa. Valvele rotative motorizate ofera un control maxim al produsului granular ce trebuie transportat. Va putem oferi astfel de produse si pentru sisteme de dozare speciale.
Calibrarea unei valve rotative se face dedicat pentru fiecare tip de produs transportat insa o valva rotativa motorizata poate fi utilizata in mai multe procese tehnologice. 

AVANTAJELE PRODUSELOR NOASTRE

Produse adaptate pentru orice tip de utilaj, posibilitatea de utilizare a produselor in mai multe procese tehnologice

Produse de calitate, productie cu materiale certificate 

Produse standardizate dar si cu dimensiuni si caracteristici atipice ( ex: vane patrate, dreptunghiulare sau ovale)

Produse speciale, create la comanda pentru cresterea capacitatii productive (alegerea dimensiunilor si capacitatilor de lucru se face dupa o discutie cu beneficiarul in functie de proiectul acestuia)

Linie de productie dedicata, termen rapid de executie si livrare

Sisteme de adaptare a flanselor de conexiune, mod de implementare rapid in fluxul tehnologic

VALVE CU DUBLA CLAPETA

Multimetal Technology produce valve cu dubla clapeta, cu actionare pneumatica sau cu motoreductor. Pentru aplicatii simple cu materiale care nu intra in categoria temperaturilor inalte sau heavy duty, fabrica noastra va propune varianta pneumatica. Pentru toate celelalte sectoare de activitate se pot folosi motoreductoare clasice sau servomotoare. Realizam produse cu dimensiuni standard insa la cerere va putem proiecta si fabrica orice alta dimensiune. Toate adaptarile la utilajul sau fluxul tehnologic al beneficiarului sunt incluse in pretul final al produsului. 

Producem valve cu dubla clapeta in linie verticala sau orizontala. 

Mobirise

IN LINIE VERTICALA

Acest tip de produse sunt realizate din otel, inox sau plastic, cu o clapeta deasupra celeilalte pentru un control sporit al calitatii materialului ce trebuie transportat sau mutat. Cu ajutorul acestora se poate controla cantitatea, temperatura, sau praful in cadrul procesului tehnologic. Dimensiunile pot fi atipice sau standardizate. Producem valve capsulate sau cu etansare maxima iar modul de acces la subansamble este facil.
Putem conecta aceste valve in orice sistem de automatizare. 

Mobirise

IN LINIE ORIZONTALA

Producem valve industriale cu dubla clapeta pe orizontala pentru o descarcare mai rapida a produselor in cadrul oricarui proces tehnologic. In cadrul sistemelor de insacuire sau dozare fiecare secunda conteaza pentru productivitatea in automat sau manual. In general producem acest tip de valve cu actionare pe piston pneumatic sau electric. Produsele sunt realizate din inox sau PE1000. Tot din PE1000 sunt realizate si elementele de imbinare in asa fel incat sa usuram cat mai mult procesul de mentenanta.

AVANTAJELE PRODUSELOR NOASTRE

Control eficient al procesului tehnologic

Control si interventie rapida la erori

Rapiditate in fluxul tehnologic

Produse realizate la comanda (fiind producatori putem adapta produsul la orice utilaj sau proces tehnologic) 

Posibilitate de automatizare a intregului produs

Produse de calitate, productie cu materiale certificate 

VALVE DEVIATOARE

Proiectam si producem valve deviatoare pentru alimentarea produselor in buncare, transportul produselor granulare si pulverulente in mod pneumatic sau gravitational. Valva deviatoare poate fi actionata pneumatic, manual sau electric. Modul de schimbare al clapetei este extrem de facil si poate fi realizat de operatorul instalatiei.

Producem valve deviatoare standardizate sau speciale. 

Mobirise

STANDARDIZATE

Proiectam si producem valve deviatoare standardizate pe dimensiuni clasice din diferite sectoare industriale. Acestea pot fi folosite la transportul penumatic, incarcarea sau descarcarea produselor granulare sau redirectionarea materialelor in cadrul proceselor tehnologice. Valvele deviatoare sunt realizate din inox sau otel si sunt actionate manual, penumatic sau electric. Pot fi integrate cu usurinta in cadrul automatizarii existente iar mentenanta se poate realiza cu  usurinta de personalul beneficiarului.

Mobirise

SPECIALE

Proiectam si producem valve deviatoare adaptate oricarui tip de separare in cadrul transportului de material granular.
In functie de utilajul beneficarului sau propriul flux tehnologic al acestui, fabrica noastra are capacitatea de a proiecta si produce valva deviatoare necesara, special personalizata pentru aplicatia clientului. AVANTAJELE PRODUSELOR NOASTRE

Control eficient al procesului tehnologic

Control si interventie rapida la erori

Rapiditate in fluxul tehnologic

Produse realizate la comanda (fiind producatori putem adapta produsul la orice utilaj sau proces tehnologic) 

Posibilitate de automatizare a intregului produs

Produse de calitate, productie cu materiale certificate 

Adresa Fabrica:
Str. Anghel Saligny, Nr.  47B 
Com. Blejoi, Sat Blejoi
Jud. Prahova, 107070, Romania       
Departament Administrativ: 
Email: office@multimetal.ro
Tel:      +40 344 802 054
            +40 749 252 462
    
Departament Vanzari:
Email: comenzi@multimetal.ro
Tel:    +40 344 802 054
          +40 749 266 160
Built with Mobirise - Go here