SEPARATOARE INDUSTRIALE

Producem si comercializam diferite tipuri de separatoare dedicate sectorului industrial (separatoare tip panou, separatoare tip cortina, separatoare magnetice)
Realizam produse standardizate dar si proiecte speciale la comanda.

SEPARATOARE INDUSTRIALE


Fabrica noastra produce si comercializeaza diferite tipuri de panouri industriale -  panouri separatoare destinate delimitarii spatiilor intre utilaje in functiune, delimitarii unor zone permise sau nu circulatiei in hale de productie, izolarii sau delimitarii spatiilor industriale cu deschidere mare si  separatoare magnetice pentru diferite aplicatii industriale.

Tipurile de separatoare industriale produse in fabrica noastra sunt descrise mai jos.

Mobirise

Separatoare tip panou

Acest tip de separatoare au rolul de a delimita un spatiu de productie, un proces tehnologic sau de a opri accesul langa un utilaj sau robot industrial care functioneaza. In fabrica noastra, acest tip de separatoare sunt produse din plasa galvanizata sau plasa vopsita. Dimensiunile standard ale unui astfel de panou separator sunt intre 500 si 2000 mm lungime panou si 2000 mm inaltime standard stalp. La comnada realizam separatoare tip panou la dimensiunile dorite de beneficiar.
Panourile separatoare au si un rol de bariera si sunt construite cu usi de acces avand posibilitatea de acces pe baza de cartele doar pentru personalul autorizat.

Mobirise

Separatoare tip cortina

Acest tip de separatoare se utilizeaza in principal in sectorul alimentar iar cortina este confectionata din plastic sau PVC. 
Separatoarele tip cortina, sunt confectionate pe comanda la dimensiunea dorita si au avantajul constructiei modulare, respectiv pot fi mutate in functie de procesul tehnologic. 
Aceste separatoare ajuta la utilizarea unui spatiu limitat intr-un mod eficient, impiedica transferul de aer rece sau cald, reduce pierderile de caldura/frig, reduce zgomotul produs de utilajele de lucru, asigura o izolare contra prafului sau restrictioneaza patrunderea unor factori nocivi dintr-o zona in alta (ex: mizerie, noxe, fum, praf, insecte,etc) . 

Mobirise

Separatoare magnetice

Acest tip de separatoare sunt utilizate pentru pentru separarea metalelor din materiale lichide sau vrac mai exact extragerea din acestea a impuritatilor metalice. Separatoarele noastre acopera o gama larga de aplicatii in diverse domenii. Realizam separatoare magnetice in functie de anumite caracteristici specifice activitatii beneficiarului, respectiv echipamentele de care dispune si pozitionarea acestora, masa materialelor ce urmeaza a fi separate, natura materialului din care se doreste eliminarea metalului, etc. Utilizarea separatoarelor ajuta nu doar la mentinerea calitatii procesului tehnologic dar si la protejarea utilajelor si masinilor de lucru.

AVANTAJELE PRODUSELOR NOASTRE

Produse speciale realizate la comanda (fiind producatori putem adapta produsul la orice cerinta tehnologica) 

Sisteme de montaj si mod de implementare rapid in fluxul tehnologic

Linie de productie dedicata, termen rapid de executie si livrare

Produse de calitate, productie cu materiale certificate 

Produse rezistente la utilizare, durata indelungata de viata

Curatare si intretinere usoara, mentenanta minima

Adresa Fabrica:
Str. Anghel Saligny, Nr.  47B 
Com. Blejoi, Sat Blejoi
Jud. Prahova, 107070, Romania       
Departament Administrativ: 
Email: office@multimetal.ro
Tel:      +40 344 802 054
            +40 749 252 462
    
Departament Vanzari:
Email: comenzi@multimetal.ro
Tel:    +40 344 802 054
          +40 749 266 160
Create a site - Get now