UA-115988611-1
best free website templates

Multimetal detine multiple spatii de productie si depozitare si dispune de tehnologia necesara realizarii de produse de serie dar si de produse specifice unor proiecte unice si complexe.

Productie

Am dezvoltat 3 linii de productie pentru diferite tipuri de proiecte 

1

Produse de serie

Pentru o simpla rola transportoare, un separator automatizat sau o valva ghilotina (sibar) reusim sa pastram un standard de productie ce ofera rapiditate in livrare si calitate in productie .

2

Utilaje industriale

Sistemele de insacuire, dozare, mixare, conveioarele cu role sau sisitemle de incarcare descarcare produse vrac se asambleaza pe o linie noua unde sunt verificate inainte de livrarea la beneficiarul final.

3

Proiecte speciale

Proiectam de la zero dupa desenul clientului sau oferim know-how complet in vederea realizarii unui proiect special pe care il producem intr-un flux tehnologic dedicat.

Suportul Multimetal

1

Utilaje si echipamente

Plasma cu taiere pana la 10 mm
Abkant pentru tabla pana la 6 mm
Ghilotina pentru tabla pana la 6 mm
Strunguri SN 400
Aparate de debitat profile metalice
Aparate moderne de sudura 
Prese diferite (avem posibilitatea de a produce matrite)
Freze cu diferite marimi
Masini de gaurit

2

Echipa 

Multimetal a creat o chipa formata din proiectanti, sudori, lacaturi mecanici, strungari, electricieni, si automatisti. Cu totii lucreaza si interactioneaza in cadrul unui proiect. datorita echipei stranse si legate proiectele nu sunt intarziate.

3

Pasiune

Toate produsele si serviciile noastre sunt concepute in jurul unui principiu central: "Cresterea permanenta a standardului de calitate oferit".

Mobirise

Proiectare si productie

Am dezvoltat un mod de lucru prin care sa putem transmite clientului desene 3D ale proiectului in desfasurare. Toate fazele de productie sunt discutate cu beneficiarul final care cunoaste in permanenta evolutia proiectului sau.

Automatizare

Echipa noastra cuprinde doi electricieni si doi automatisti cu care realizam proiectele speciale. Imbunatatim astfel in permanenta produsele aflate in productie, dar si cele anterioare. Prin metode moderne putem oferi solutii care se incadreaza in standardul "Industria 4.0"

Fabrica

Lamaitei nr. 2                   
Ploiesti, PH 


Administrativ 

Email: office@multimetal.ro 
Tel: +40 344  201 056
Mob: +40749 225 462

Links

GDPR 

 

Relatii cu clientii

Email: office@multimetal.ro
Tel: +40 344 201 056
Mob: +40749 266 160